Sveriges nyttigaste frukost 30/8-2017 i Stockholm

Vilken nytta har företag av att göra samhällsnytta? Välkommen på ett frukostmöte på det temat, den 30 augusti i Stockholm.

Frukosten ordnas av priset Nyttigaste Affären, som startade 2015 för att belöna samhällsnyttiga affärssamarbeten. Då var det fortfarande något ganska okänt, men nu växer intresset snabbt. På seminariet får du både del av erfarenheterna hittills och tips inför framtiden.

Vi träffas på Rosenlundsgatan 40, hos kommunikationsbyrån Spoon som är en av värdarna för priset Nyttigaste Affären. Frukosten, från det sociala företaget Blå vägen, står framdukad från halv åtta. Klockan åtta och en dryg timme framåt väntar sedan ett fullmatat program:

Trendspaning. Maria Sköld från Spoon berättar om hur värderingar, öppenhet och storytelling gör företag mer effektiva.

Så mäts socialt hållbart värdeskapande. Anja Skans från Skandia presenterar den modell hennes företag använder för att mäta social hållbarhet, något de jobbat med i 30 år.

Nyttiga affärer ger konkurrenskraftiga företag. Eva Carlsson från Tillväxtverket visar hur samhällsansvar också stärker det egna företaget.

Morgonen leds av Ebba Westerberg från Coompanion. Hon är projektledare för Nyttigaste Affären och delar med sig av erfarenheter från de tidigare vinnarna IKEA Malmö, Yalla Trappan, Gothia Towers och Räddningsmissionen.

Seminariet är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat. Anmäl dig här! https://goo.gl/forms/gW6CJXAjLgc2dKI93

Eller kontakta Ebba Westerberg om du har ytterligare frågor.

ebba.westerberg@coompanion.se

Tid: 07.30-09.10

Plats: Spoon, Rosenlundsgatan 40

Spoon http://spoonagency.com/

Blå Vägen http://www.blavagen.nu/

Klicka på bilden för mer information om frukostmötet

Kommentera